Saját véleményem:

Mielött bárki is félreértené, a kasszandra az itt egy meteor neve, illetve kettőé és nem lány név..Na hát ilyen filmet látni, hallani, manapság 2009-ben..hát ritka.. :D omfg.. aki ezt írta meg rendezte totál belehetett szívva meg mittudom, mert ez irtozatos szar... METEOR címmel ilyen katasztrofa filmet? hát ez tényleg katasztrofa...nagyon lökött elme kell legyen az akinek ez jó film, vagy újra megnézné... eleve az ötlet h két darab egy és fél orás részből áll??? lejár egyik to be continuced dumával majd folytatodik tovább.. ezt direkt ilyen idiota tv müsornak szánták, agymosásnak? tökéletlen grafikák, nem összefüggő sztori, képek ismétlödése...huh..hát nem tudom, felnött emberek szerepelnek benne, de gondolom a forgatokönyvet meg a végeredményt nem látták?!? Pénzt kapnak érte biztos, de miből? ilyen olcsó filmet rég láttam, sőt soha életembe... 3 óra kinszenvedés volt de még azért is végig szenvedtük barátaimmal, hogy meglegyen életünk legodvarabb filmes élménye... hogy lehet ilyen címmel eladni egy ilyen filmet? és kinek kell ez ma? :D:D:D olyannyira összefüggéstelen jelenetek vannak benne, akkora nagy hibák...ohhh jajjj...minden esetre ajánlani tudom annak aki akar kacagni, mert ezen lehet... vannak jó filmek idén, de azt hittem a "18 éves szűz"-nél rosszabbat idénre nem kapunk, de de de igen, kaptunk, ezt... :)) pffff filmkritikát tutira nem így kell írni, de erről muszály volt pár sort megosztanom.. :) talán bedrogozva vagy részegen érdekes ez a film, és fantázia dus lessz az embernek, de jozanon? nevetséges.. nagy 0. :) ezek nem láttak vajon hatalmas alkotásokat régebbről? [pl: Independence Day, Armageddon] ??? vagy néztek volna meg egy igazi 2009-es katasztrofa film trailer-t [2012] !!! vagy csináltak volna ebből szappanoperát s a 3orát leadták volna 6részbe... na így megtanultam a filmek közti minőségmegkülömböztetést az tuti... :D nagyon kellemes 3 órát kivánok annak aki megnézi eme förtelmet... :D :)) jaja és most olvasod h itt szökdösik egy fiatal a hülye blogján, és ossza az észt, közben megnézte, s mittudom..igen tényleg olyan film, hogy többet beszél róla az ember mint egy jó filmről, mert ha képes vagy 3 orát végigszenvedni, sokkol a vége! teljes lehidalás, és ezt osztod a legközelebbi emberrel, másrol nem birsz beszélni..miaz, hogy rakétát lőnek egy meteornak, az meg megfordul és elmegy? a South Park rajzfilm 6 oszkárt érdemel egy ilyen "film" mellett!!! :)) pfff...hajnali negyed 4 van... de még itt ülünk barátommal Dexivel és közösen írjuk meg ezt a hatalmas élményt, igen ő is hadarja lefele a filmet egy másik gépnél mellettem, be is lessz írva ide alám ügyesen.. :D:D:D én hallgatok is, ennyi elég részemről. :) vagány volt! Köszönjük KLARISSZA 1 és 2nek a nagyobbiknak. :))


Dexi véleménye:

Tudnék írni részletes kritikát, de úgy érzem ez az egész nem ér ennyit. Pár mondatot írok róla, mert muszáj közöljem, miért tartom 2009 egyik legszégyenebb piacra dobott ipari fosának ezt az "filmet".
Mikor nézni kezdtük Joltival, azt gondoltuk, hogy egy újabb fasza katasztrófafilmet láthatunk, inkább minden eronket összeszedjük, bármilyen fáradtak vagyunk, és végignézzük a három órát, mert biztosan megéri. Tévedtünk!
Már az elso órában émelygett a gyomrom, mikor folyamatosan ismételték az amator grafikákat, teljesen pontosan ugyanazokat az elkészített digitális jeleneteket, a muholdas kereso képeket, a színészek hamis, átlátszó, amator megnyilvánulásait. Ekkor kapott el eloször az érzés, hogy muszáj rágyújtsak. 
Katasztrófafilm, témája szerint a bolygónkat kipusztulás fenyegeti, viszont sok embert nem látni benne, csak néhány szereplot, akik nincsenek rendesen bevezetve a filmbe, mindenki egyenrangú, a nézot egyik sem érdekli – nincs foszereplo. Csak azt lehet látni, hogy petárdák pattognak az úton, ilyenkor próbálod elképzelni, hogy ott meteorok vannak, de aztán elhatározod magad és elsonek kimondod a társaságból, hogy ez a film szar, ezt követoen megint rágyújtassz. 
Három óra kínszenvedés, szánalom hogy valaki képes volt ezt az alacsony költségvetést is, amibe kerülhetett, pont ebbe fektetni.
De valahogy képes vagy végignézni, azzal vigasztalod magad, hogy legalább lesz amihez viszonyítsd a következo filmeket, már az elején elfogod tudni dönteni, hogy érdemes-e folytatnod. 
Két részbol áll, kétszer másfélóra, ha az elsot megnézted, már ajánlom a másodikat is, hogy teljes képet tudj alkotni róla. Foleg, mert a vége röhely, a megoldás, az nekünk tényleg tetopont utáni tetopont volt.
A rakéták nem felrobbantották a meteort, hanem visszairányitották. 
Megint rágyújtottam...